Maandag tot vrijdag
9.30 - 12.00 / 13.30 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 12.00 / 13.30 - 18.00
Zondag gesloten

Over EM-Decor Sint-Truiden

Meubelen EM-Decor Sint-Truiden: ondertussen reeds 37 jaar ten uwe dienste. Na de overname van de winkel in 1980 (toen nog “Meurop“), zijn we nog 6 jaar op hetzelfde adres in de Galerie à Speculo op de hoek van de Stationsstraat gebleven. In 1986 verhuisden we naar het Stationsplein. Na 14 jaar en als gevolg van de heraanleg van het Stationsplein waren wij genoodzaakt om uit te kijken naar een nieuwe locatie en die vonden we hier op de Luikersteenweg. Naast de oude gebouwen van het “Kaskesfabriek“ kwam onze nieuwbouw met 3.500 m² verkoopsruimte en parking.

Deze website toont slechts een klein gedeelte van ons enorm ruim assortiment. Voor een uitgebreide keuze en passend advies komt u dus best naar onze toonzaal: Luikersteenweg 98 in Sint-Truiden.

Net als 32 jaar geleden blijft onze leuze: “de best mogelijke kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs“. Het is dankzij onze ontelbare klanten dat wij gegroeid zijn en daarom blijft elke klant nog steeds even belangrijk voor ons. Tot binnenkort in onze toonzaal!

ONZE NIEUWSTE FOLDER!
http://em-decor.be/eBusinessFiles/ImageFiles/Ticker/Miami_ticker.jpg
http://em-decor.be/eBusinessFiles/ImageFiles/Ticker/wegenwerken.jpg
http://em-decor.be/eBusinessFiles/ImageFiles/Ticker/Lewis.jpg
http://em-decor.be/eBusinessFiles/ImageFiles/Ticker/basicpakket.jpg